Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2010 14:55 - Ревю на блога Ultra Mobile
Автор: dgv Категория: Други   
Прочетен: 658 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 07.03.2010 14:58


Гледайки съдържанието на блога, за което толкова мнoго писах:), установих, че скоро не съм споменавала нищо по темата - информационни технологии.

Сега искам да ви запозная с един блог, който за мен е много полезен. Блогът е на Ванко. Името на блога - Ultra Mobile. Адресът е http://umpc-bg.com/. 

Блогът е строго тематичен и е насочен към лаптопите, приложения за тях и аксесоари.. Тук можете да намерите много обективна информация относно най-новите лаптопи. Обърнато е специално внимание на сравнителните тестове. Така че спокойно, когато търсите да закупите нещо ново, бихте могли да се доверите на мнението на специалиста от този блог. Сравненията са на базата на професионални тестове. Дадена и оценка за най-добрите за момента по характеристи и цена лаптопи. 
 
Ревютата са изключително хубави. Стегнати са като стил и начин на изразяване и в същото време - пълни с информация. В статиите може да се намери информация, освен за технически характерстики, възможности, изглед, външни параметри, а и каква е цената на изделието. Всяка статия е допълнена и със снимков материал, така че се добива и визуална представа. 
 
Освен за лаптопи, в сайта може да се прочете и за други новости от информационния бранш. Последната статия е ревю на електронен четец, който вече присъства на българския пазар. Информацията е поднеса интересно.
 
Блогът е структуриран. В главното лентово меню се намират следните теми: начало. горещи теми, нетбук ревюта, форум и контакт. В началото се дават всички текущи теми. Всяка останала категория сама говори за съдържанието си. 
 
Дизайнът е семпъл и не бих казала, че е не би могъл да се подобри.  Но за блог :)..може би е приличен:) 
 
В заключение мога да кажа, че е сайтът е много полезен и интересен, независимо дали си търсите да закупите лаптоп.


Тагове:   Mobile,


Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dgv
Категория: Други
Прочетен: 499384
Постинги: 218
Коментари: 618
Гласове: 2311
Архив